Dagen innan flytt

Hej! Idag har det varit en händelserik dag. Har varit inne i stan och fixat både de ena o andra. Var bland annat på Hästbiten och inhandlade de sista till Ruben, han är lite bortskämd min häst... Han fick ett vintertäcke med halvhals, ett par bruna skydd med ludd inuti och sen köpte ja ett par pikeur strumpor till mig. Var en sväng på H&M också o fixade lite smått o gott,  köpte även en jättemysig poncho som jag kan gosa i om kvällarna!

Nu kom jag nyligen hem och håller på o packar för fullt. herregud vad mycket grejer som ska med!! Jaja. man får väl åka två vändor om inte annat, det är ju inte till skåne jag flyttar.

Anledningen till att vi åker imorgon istället är för att det ska bli snöstorm på torsdag och då är det inte så roligt att köra trailer.. Så vi tar de säkra före de osäkra o kör imorgon istället.

Nu ska jag upp till Ruben om en stund och rida och fixa iordning, gah det är rätt mycket att fixa... jaja. Måste fortsätta nu med packandet vi hörs senare.


       Dom här påsarna äger! Väldigt stora o rymliga :)

Segersta Equestrian

Heej!

Idag har det varit en lång dag för mig. Jag ställde klockan på 5.30 och åkte upp till stallet vid 6.00. Fodrade, lät ruben käka och satt redan på hästen vid 7.00 haha. Morgonpigg, jappjapp! Ruben tyckte det var väldigt konstigt, han undrade vad jag höll på med. Men det gick bra, han var duktig.

Efter lunch åkte jag till Jeanna, var en sväng på Herfsta först och sen till Segersta. Red en suuuperfin häst som startat Intermediaire I. Sååå himla roligt, fick kommentaren att jag red han med bravur. Superkul! Gjorde iordning Wellington till Jeanna (som hon red unghäst VM på) och myste lite med alla andra små pollisar. Åååh vad det här känns bra. När vi hade varit på Herfsta så åkte till Segersta där både jag och Ruben ska bo. Allt är verkligen så himla fint. Träffade två tjejer som jag kommer bo i samma hus som (Skötare till Mads Hendeliowitz) som också var jättetrevliga. WOW vart är haken? Allt känns bara så himla bra. Blir flytt redan på onsdag!

Imorgon ska jag in till stan och inhandla de sista jag behöver ha med mig. Ska förbi Hästbiten som har/haft REA.


                            En del av mitt rum, bland annat sängen!


                               Köket, fönstrena ut mot ridhuset.

Tjingeling!




Gokväll!

Har precis haft besök av mina bästa vänner Denise & Alexandra. Vi snackade massa skit och åt sedan middag. Jättetrevligt. Det blev en god köttfärspaj med sallad, mums.

Idag var Ruben superfin. Han vilade ju igår och var hur fräsch som helst idag. Tränade lite enkla byten och gjorde mycket övergångar. Han var jättefin i traven då han hade bra drive. Han börjar mer och mer mogna i sig själv. Jag är så otroligt glad när jag tänker efter. Jag har bara haft Ruben drygt ett år och när jag fick honom kunde han knappt galoppera, jag överdriver inte. Han var en stor jänglig älgkalv typ. Ibland har man faktiskt funderat på om han härstammar fr älgen. Men nu börjar han mer och mer övertyga mig om att han är en häst! haha. En fin sådan. Nä nu ska jag inte prata skit om min lilla prins, han är bara bäst!

Jag känner att jag har utvecklats mycket som ryttare också. Förut kunde jag ha väldigt kort tålamod, jag blev sur för att det inte var precis så som jag ville att det skulle vara. Men jag har verkligen kommit bort fr de. Vi är där vi är och tillsammans ska vi utvecklas och bli bättre. Det går inte att bli bäst på en månad, allt tar sin tid. Nu känner jag mig otroligt taggad och det känns som om vi har framtiden framför oss! Jag hoppas det iallafall.

Imorgon ska jag åka till Segersta igen och kolla igenom allt så att jag vet hur mycket grejer jag kan ta med mig. Det är ju både mina grejer (ridkläder+vanliga såklart) och Rubens utrustning m.m som ska med. Checka av lite frågor som jag undrar över. Flyttlasset går ju på torsdag! Är så himla taggad, och det är så roligt att Ruben är fin nu också. Nu gäller det att hålla i det bara.

 
                         Jag och min fina Don Rubicon


  


Gott Nytt År!

Gott nytt år, nu är det redan 2011, tiden går sjukt fort. Nästan så man får lite ångest. Igår var det nyårafton vi var 7 brudar som hade en supertrevlig middag, blev en 3 rätters supergott! Sen började folket rulla in vid 22 tiden. Jag kan säga att jag mår som jag förtjänar idag. Ska aldrig mer dricka.. Slutpratat om de!

Idag har jag bara varit hemma o tagit de lugnt. Nu blir det nyårsmiddag favorit i repris. Oxfilé o potatisgratäng.

Ruben fick vila idag, imorgon ska jag rida lite ordentligare.

Kanske skriver senare igen,

Gott Nytt!

 
Jag & fina Ullis!

RSS 2.0